Watts Industries BA BS beveiligingstoestel tot en met vloeistoffen met gevarenklasse 4. Met trechter en afsluiters. DN10. Messing.

BABSDN010 TERUGSTRBEVL SET WATTS

Omschrijving:
Watts Industries BA BS beveiligingstoestel tot en met vloeistoffen met gevarenklasse 4. Met trechter en afsluiters. DN10. Messing.

Verkorte Omschrijving: BABSDN010 TERUGSTRBEVL SET
Categorie: Verwarming
Merk: WATTS


BABSDN010 TERUGSTRBEVL SET

U kunt de BABSDN010 TERUGSTRBEVL SET hier direct bestellen.

Bekijk hier alle items van het merk WATTS en alles van SaniHeat

Saniheat is de gespecialiseerd in installatiematerialen in de breedste zin: van leidingsystemen, fittingen, expansievaten, boilers, kortom alles wat met de technische kant van verwarming te maken heeft. We zijn thuis van alle markten op dit gebied en kunnen u breed adviseren over welke keuzes het meest verstandig zijn om te maken, het is immers een technisch product en dat moet van A tot Z kloppen. Ook bestellingen die worden goed bekeken en beoordeeld om er zeker van te zijn dat u aan uw klus kunt beginnen. Bij twijfel bellen wij altijd even! We hebben een ruime voorraad en wanneer er voor 17:30u wordt besteld, wordt het de volgende werkdag bij u afgeleverd! Saniheat is voor ZZP’ers, installateurs, klusbedrijven maar ook voor consumenten natuurlijk!

Bron: SaniHeat.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Plaats een reactie