Walraven, McAlpine, Inlaatwartelmoer, zonder rubberring, 1 1/4″, PP, wit (om buizen met elkaar te verbinden / voor closetreservoir)

WALR MACALPINE WARTELMOER 1,25WIT WALRAVEN

Omschrijving:
Walraven, McAlpine, Inlaatwartelmoer, zonder rubberring, 1 1/4″, PP, wit (om buizen met elkaar te verbinden / voor closetreservoir)

Verkorte Omschrijving: WALR MACALPINE WARTELMOER 1,25WIT
Categorie: Verwarming
Merk: WALRAVEN


WALR MACALPINE WARTELMOER 1,25WIT

U kunt de WALR MACALPINE WARTELMOER 1,25WIT hier direct bestellen.

Bekijk hier alle items van het merk WALRAVEN en alles van SaniHeat

Saniheat is de gespecialiseerd in installatiematerialen in de breedste zin: van leidingsystemen, fittingen, expansievaten, boilers, kortom alles wat met de technische kant van verwarming te maken heeft. We zijn thuis van alle markten op dit gebied en kunnen u breed adviseren over welke keuzes het meest verstandig zijn om te maken, het is immers een technisch product en dat moet van A tot Z kloppen. Ook bestellingen die worden goed bekeken en beoordeeld om er zeker van te zijn dat u aan uw klus kunt beginnen. Bij twijfel bellen wij altijd even! We hebben een ruime voorraad en wanneer er voor 17:30u wordt besteld, wordt het de volgende werkdag bij u afgeleverd! Saniheat is voor ZZP’ers, installateurs, klusbedrijven maar ook voor consumenten natuurlijk!

Bron: SaniHeat.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Plaats een reactie