VSH Simplex puntstuk 15mm x 1/2″buitendraad 3204630

Simplex radiatorkoppeling recht, messing, uitwendige buisdiameter 15mm, nom. binnendiameter 1/2″x15mm, oppervlaktebescherming vernikkeld, met knelset,Bekijk alle warmte afgifte VSH (Update Maart 2022)

Omschrijving:
VSH Simplex puntstuk 15mm x 1/2″buitendraad 3204630

Verkorte Omschrijving: Simplex radiatorkoppeling recht, messing, uitwendige buisdiameter 15mm, nom. binnendiameter 1/2″x15mm, oppervlaktebescherming vernikkeld, met knelset,Bekijk alle warmte afgifte
Categorie: Verwarming
Merk: VSH


Simplex radiatorkoppeling recht, messing, uitwendige buisdiameter 15mm, nom. binnendiameter 1/2

U kunt de Simplex radiatorkoppeling recht, messing, uitwendige buisdiameter 15mm, nom. binnendiameter 1/2″x15mm, oppervlaktebescherming vernikkeld, met knelset,Bekijk alle warmte afgifte hier direct bestellen.

VSH Simplex puntstuk 15mm x 1/2″buitendraad 3204630

Bekijk hier alle items van het merk VSH en alles van SaniHeat

Saniheat is de gespecialiseerd in installatiematerialen in de breedste zin: van leidingsystemen, fittingen, expansievaten, boilers, kortom alles wat met de technische kant van verwarming te maken heeft. We zijn thuis van alle markten op dit gebied en kunnen u breed adviseren over welke keuzes het meest verstandig zijn om te maken, het is immers een technisch product en dat moet van A tot Z kloppen. Ook bestellingen die worden goed bekeken en beoordeeld om er zeker van te zijn dat u aan uw klus kunt beginnen. Bij twijfel bellen wij altijd even! We hebben een ruime voorraad en wanneer er voor 17:30u wordt besteld, wordt het de volgende werkdag bij u afgeleverd! Saniheat is voor ZZP’ers, installateurs, klusbedrijven maar ook voor consumenten natuurlijk!

Bron: SaniHeat.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Plaats een reactie