Tiger Onu douchekorf 35.8 x 8.4 x 14.5 cm geborsteld RVS

Tiger Onu douchekorf 35.8 x 8.4 x 14.5 cm geborsteld RVS –

Tiger Onu douchekorf 35.8 x 8.4 x 14.5 cm geborsteld RVS

De Tiger douchekorf uit de Onu serie is uitgevoerd in geborsteld RVS in combinatie met glas. De Tiger Onu douchekorf is gemaakt van kwalitatief hoge materialen. De douchekorf is gemaakt van RVS en is dus roestvrij. Hierdoor heeft de douchekorf een langere levensduur dan normaliter. De Tiger Onu douchekorf is gemakkelijk schoon te maken en is montagevriendelijk.

Het design van de Onu serie is vooral gericht op creativiteit en op eenvoud. De ontwerpers van Tiger hebben op een verrassende manier vierkante vormen met subtiele details gecombineerd. Het resultaat hiervan is een mooie accessoire serie die toepasselijk is in iedere badkamer/toilet. De Onu serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires geschikt voor zowel de badkamer als voor het toilet uitgevoerd in dezelfde stijl. Het is ook mogelijk om te monteren zonder te boren. Dit kan allemaal vrij snel en gemakkelijk. Dit wordt

Onderdeel: Accessoires
Materiaal: RVS
Merk: Tiger


Tiger Onu douchekorf 35.8 x 8.4 x 14.5 cm geborsteld RVS

U kunt de Accessoires hier direct bestellen.

Bekijk hier alle items uit de categorie Tiger en Douchezaak.nl

Douchezaak is de webshop voor alles op het gebied van sanitair. Van douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, toiletten, accessoires tot aan een complete badkamer. Ruim 15.000 scherp geprijsde producten. Tevens biedt Douchezaak.nl de mogelijkheid om het sanitair na het (op afspraak) bezorgen te laten installeren.

Korte levertijd – Op het gewenste moment thuisbezorgd – Ook afrekenen na levering

Bron: Douchezaak.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Plaats een reactie