Saniclear Brass wand aansluitbocht geborsteld messing

Saniclear Brass wand aansluitbocht geborsteld messing –

Bent u opzoek naar een aansluitbocht om uw handdouche op te hangen? Dan is de Saniclear Brass wand aansluitbocht geborsteld messing de ideale aansluitbocht voor u! De aansluitbocht van Saniclear is afgewerkt in de kleur geborsteld messing, deze kleur zie je steeds vaker terug komen in de badkamer. Dit product is gemaakt van het materiaal messing, dit materiaal is eenvoudig te onderhouden. De Saniclear aansluitbocht staat voor 100% kwaliteit.

Saniclear heeft nog meer producten van de serie Brass. Dit geeft u de mogelijkheid om uw badkamer tot in de kleinste punten te perfectioneren, deze producten zijn allemaal afgewerkt in de kleur geborsteld messing en hebben een garantie van 5 jaar.

  • Afgewerkt in de kleur geborsteld messing;
  • Gemaakt van het materiaal messing;
  • 5 jaar garantie.

Onderdeel: Douche
Materiaal:
Merk: Saniclear


Saniclear Brass wand aansluitbocht geborsteld messing

U kunt de Douche hier direct bestellen.

Bekijk hier alle items uit de categorie Saniclear en Douchezaak.nl

Douchezaak is de webshop voor alles op het gebied van sanitair. Van douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, toiletten, accessoires tot aan een complete badkamer. Ruim 15.000 scherp geprijsde producten. Tevens biedt Douchezaak.nl de mogelijkheid om het sanitair na het (op afspraak) bezorgen te laten installeren.

Korte levertijd – Op het gewenste moment thuisbezorgd – Ook afrekenen na levering

Bron: Douchezaak.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Plaats een reactie