Hotbath Mate MHR4 High Flow inbouw thermostaat met 4 stopkranen chroom

Hotbath Mate MHR4 High Flow inbouw thermostaat met 4 stopkranen chroom –

Hotbath Mate MHR4 High Flow inbouw thermostaat met 4 stopkranen, uitgevoerd in chroom. Deze inbouw thermostaat valt op door de tijdloze vormgeving en ronde knoppen en rozetten. De High Flow inbouw thermostaat heeft vier stopkranen is daardoor geschikt voor gebruik met vier aftappunten. De inbouwthermostaat is te gebruiken bij douche en bad. De knoppen van thermostaat en stopkraan bevinden zich op vijf aparte rozetten. Dit item is zowel horizontaal als verticaal te monteren. Tevens beschikt de High Flow thermostaatkraan over temperatuurbegrenzing. Verkrijgbaar in twee kleuren.

De Hotbath Mate MHR4 High Flow inbouw thermostaat met 4 stopkranen is een item uit het Flüsh Inside Hotbath programma. Dit houdt in dat de dichtheid van de keramische schijven hoger is dan bij vergelijkbare producten van andere merken. Dit zorgt ervoor dat er geen vetten gebruikt dienen te worden om de schijven soepel te houden. Daarnaast is er een messing cardridge gebruikt in plaatsvan een kunststof

Onderdeel: Kranen
Materiaal:
Merk: Hotbath


Hotbath Mate MHR4 High Flow inbouw thermostaat met 4 stopkranen chroom

Advertentie: Saniheat.nl heeft met 16.000 voorraadproducten alles in huis om jou van kennis en advies te voorzien. Ook kunnen deze voorraadproducten de volgende werkdag worden geleverd of elk andere gewenste werkdag. Saniheat is voor ZZP’ers, installateurs, klusbedrijven maar ook voor consumenten natuurlijk.

Bekijk hier alle items uit de categorie Hotbath en Douchezaak

Douchezaak is de webshop voor alles op het gebied van sanitair. Van douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, toiletten, accessoires tot aan een complete badkamer. Ruim 15.000 scherp geprijsde producten. Tevens biedt Douchezaak.nl de mogelijkheid om het sanitair na het (op afspraak) bezorgen te laten installeren.

Korte levertijd – Op het gewenste moment thuisbezorgd – Ook afrekenen na levering

Bron: Douchezaak.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte sanitair specialisten.

Plaats een reactie