Hotbath Cobber P034 fontein sifon rond

Hotbath Cobber P034 fontein sifon rond –

Hotbath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie en kraanontwerpen. Uit kwaliteitsoverwegingen vind de productie van Hotbath kranen plaats in Italie omdat Hotbath van mening is dat daar’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de beste en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van van fijnmetaal bewerking, verchromen, assemblage, thermostaat technologie en douchesystemen. Dit is ook waarom Hotbath op al haar producten maar liefst5 jaar garantiebied.

De fontein sifon rond in de kleur chroom en geborsteld nikkel zijn leverbaar binnen 5 werkdagen. Voor de resterende kleuren is de levertijd 5 weken.

Onderdeel: Badkamermeubelen
Materiaal: Messing
Merk: Hotbath


Hotbath Cobber P034 fontein sifon rond

U kunt de Badkamermeubelen hier direct bestellen.

Bekijk hier alle items uit de categorie Hotbath en Douchezaak.nl

Douchezaak is de webshop voor alles op het gebied van sanitair. Van douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, toiletten, accessoires tot aan een complete badkamer. Ruim 15.000 scherp geprijsde producten. Tevens biedt Douchezaak.nl de mogelijkheid om het sanitair na het (op afspraak) bezorgen te laten installeren.

Korte levertijd – Op het gewenste moment thuisbezorgd – Ook afrekenen na levering

Bron: Douchezaak.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Plaats een reactie