Makita B-13699 Cirkelzaagblad Hout (bouw/constructie) | Mtools

Cirkelzaagbladen met FTG-vertanding, ontworpen voor zware toepassingen De combinatie van het tandontwerp, anti-kickback rug en ge?ntegreerde vertanding zorgt voor een optimaal blad voor de zware omstandigheden op de bouwplaats Uitermate geschikt voor: bekistingshout, hout met spijkers, constructiehout Geschikt voor: hout met betonresten, spaanplaat. (Update Juli 2022)

Onderdeel: Specialized Bouw: cirkelzaag|Cirkelzaagbladen|Zaagbladen|Makita Verbruiksartikelen Specialized Bouw: cirkelzaag
Merk: Makita
Specialized Bouw: cirkelzaag – Bouwmaterialen > Gereedschap > Zagen > Cirkelzagen


Makita B-13699 Cirkelzaagblad Hout (bouw/constructie) | Mtools

U kunt de Makita B-13699 Cirkelzaagblad Hout (bouw/constructie) | Mtools hier direct bestellen.

Bekijk hier alle items uit de categorie Makita en Mtools.nl

Mtools biedt een zeer uitgebreid assortiment Makita gereedschap aan, aangevuld met de beste accessoires, verbruiksartikelen en handgereedschappen van diverse merken. Voor de echte doe-het-zelver, maar ook voor de absolute professional. Een Makita kan zelfs de zwaarste klussen klaren in een handomdraai. Voor 11:00 uur besteld, volgende dag in huis – Gratis verzending vanaf € 100,- – Makita Service Punt in Veldhoven – Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Credit Card, MisterCash, AfterPay of Spray Pay – Kopers bescherming voor aankopen tot € 2500,- via Trusted Shops.

Bron: Mtools.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Plaats een reactie