Makita B-09438 Cirkelzaagblad Hout (noest/spijker) | Mtools

Hoge kwaliteit cirkelzaagbladen met ATB-vertanding Uitermate geschikt voor het zagen in hout met noesten en in hout met spijkers, omdat de tanden dieper in het standblad ge?ntegreerd zijn Deze techniek is uitermate geschikt voor sloopwerkzaamheden Deze bladen met hoge productiviteit en lange levensduur zijn hard en slijtvast Uitermate geschikt voor: hardhout/fijn afkorten, constructiehout met spijkers en betonresten, constructiehout, gasbeton. (Update Juli 2022)

Onderdeel: Specialized Tip Embedded Hout: cirkelzaag|Cirkelzaagbladen|Zaagbladen|Makita Verbruiksartikelen Specialized Tip Embedded Hout: cirkelzaag
Merk: Makita
Specialized Tip Embedded Hout: cirkelzaag – Bouwmaterialen > Gereedschap > Zagen > Cirkelzagen


Makita B-09438 Cirkelzaagblad Hout (noest/spijker) | Mtools

U kunt de Makita B-09438 Cirkelzaagblad Hout (noest/spijker) | Mtools hier direct bestellen.

Bekijk hier alle items uit de categorie Makita en Mtools.nl

Mtools biedt een zeer uitgebreid assortiment Makita gereedschap aan, aangevuld met de beste accessoires, verbruiksartikelen en handgereedschappen van diverse merken. Voor de echte doe-het-zelver, maar ook voor de absolute professional. Een Makita kan zelfs de zwaarste klussen klaren in een handomdraai. Voor 11:00 uur besteld, volgende dag in huis – Gratis verzending vanaf € 100,- – Makita Service Punt in Veldhoven – Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Credit Card, MisterCash, AfterPay of Spray Pay – Kopers bescherming voor aankopen tot € 2500,- via Trusted Shops.

Bron: Mtools.nl – Bekijk hier de Energie Vergelijker

Plaats een reactie